13 kommentarer på “Födelsedag

 1. Stort grattis till vår ”stockholmare” som kan fånga en Giratina på sista bollen och få oss alla att skratta med sina imitationer och skämt.
  Vi hade roligt ihop i Spanien 😀

 2. Hej Inger!

  Råkade hamna på din trevliga blogg när jag googlade på ”slippa reklam på wordpress”. Alltid roligt att hitta nya bloggar och jag har nu lagt in den i min läsare för att följa den.

  Jag skulle vilja passa på att ställa en fråga om just det där med att slippa reklamen. Jag har en gratis wordpress-blogg och nu har jag upptäckt att det börjar bli helt olidligt med reklamen. Den ligger överallt (man ser den ju inte när man är inloggad själv). Jag har därför kollat på att uppgradera till ”Personal” som kostar 30 kr/månad. Om jag förstått det rätt är det vad du har? Det jag är orolig för är vad som händer med alla gamla inlägg för man får ju ett nytt namn (domän). Måste jag göra något? Vad händer med gamla inlägg där jag länkat till ett annat gammalt inlägg etc? Och vad händer med dom som har min blogg upplagd i blogglistor på exempelvis blogspot? Upplevde du några problem? Ser adminpanelen likadan ut, läsaren etc.

  Ursäkta alla mina frågor och du kan säkert inte svara på alla. Men det vore jättesnällt om du har möjlighet att tala om dina erfarenheter om uppgraderingen till reklamfritt.

  Ha en fortsatt bra vecka!
  /Anita

  1. Det var inga problem alls! Alla gamla länkar fungerade direkt och om du knappar in min gamla adress hallojvarlden.wordpress.com så ser du min blogg exakt som den ser ut idag. Väldigt smidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s