Framme på Amorgos


Då var vi framme på nästa ö i raden. Amorgos. Här blir det ett något litet längre stopp än de tidigare.

Ska bli skönt att bromsa in en smula.


4 kommentarer

Under resor

4 svar till “Framme på Amorgos

  1. Jag

    Vilket toppenfoto på den äldre kvinnan! Det ser ut som ett bra ställe att koppla av på.

    • Tack! Här känns det som att jag (äntligen) har hittat ”mitt” Grekland som jag minns det från 80/talets tågluffar. Då tog jag mig aldrig till Kykladerna dock. Det var de Joniska öarna som gällde eftersom de ligger närmare Italien. Men redan på 90-talet (för 23 år sedan) kom vi till Naxos och Santorini som redan var starkt påverkade av massturismens utbud och högre tempo. Här råder ett helt annat lugn. Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s