fotografi · resor

Kristianstad en oktoberkväll

Igår kväll, efter ett vattengympapass på Tivolibadet, efter jobbet, passade jag på att fotografera några bilder i det vackra kvällsljuset. Innan jag tog tåget hem.

Här är några av dem. (Trots att jag hade kameran med mig i ryggsäcken nöjde jag mig med att fotografera med min iPhone.)

10 kommentarer på “Kristianstad en oktoberkväll

  1. Min morfar föddes i närheten och han talade varmt om staden. Jag har en kvinnlig bekant som är från staden, men som idag bor i Nyköping. Även hon talar varmt om Kristianstad. Man kanske borde göra ett besök något år…

  2. Förstår att du ville fota i det härliga ljuset! Väldigt vackra bilder! Jag tror faktiskt tvärtom, det är många som går över från sin mobil till en kamera, har just pratat med barnbarnet om det, hon vill vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s