jorden runt · resa med barn · resor

Jorden runt, dag 41-42, Stopp i Hervey Bay, Australien

Tillbaka på flygplatsen i Gladstone hyrde vi bil. Jag hade inte bokat något i förväg så det blev dyrt: 3 700 kr för tre dygn på Avis. Men vad gör man? Vi var ju tvugna att komma vidare. Anton ville inte hyra bil. Han ville att vi skulle ta taxi!

Vi kom i alla fall iväg och bokade in oss på ett motell i Gladstone och sedan blev det mat och lek på Mc Donalds. Det blir ganska mycket hamburgare på resan. Och fish & chips. Sådant som går snabbt och som ungarna gillar. Mc Donalds och Burger Kings lekplatser är också en välsignelse ibland. Och en förbannelse andra gånger (när man vill komma därifrån snabbt eller inte alls äta där, men vi har kommit på att man kan äta någonannanstans och bara ta en glass där.)

Vi stannade två nätter på ett motell i Harvey Bay på vägen till Noosa och där var en oerhört långgrund strand där det blev helt otroligt varmt i vattnet. Som i badkaret. Säkert 37 grader eller mer. Sanden var kanelfärgad. Enligt Anton. Vi hade en verkligt härlig heldag vid havet där, med lekplats och lunchställe precis vid stranden.

På kvällen såg vi oerhört många jättestora fladdermöss över hela himlen!

2 kommentarer på “Jorden runt, dag 41-42, Stopp i Hervey Bay, Australien

  1. Ni fortsätter att må gott & ha det underbart ser jag :) Skulle gärna byta bort både jul & nyår mot en sådan där resa.Jättefin bild på dig & din ena grabb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s