Uncategorized

Får man göra så här?

Får man lov att strunta i det veckohandlade som ligger i kylskåpet? Och köra till Mc Donalds av alla imperialistiska ställen? Få med sig några påsar snabbmat efter att ha pratat med en stolpe och betalt i en lucka. Och sedan köra ut till havet. Njuta av de första gyllne skiftningarna i björkarnas bladverk. Av det stilla havet, av de vackra svanarna som putsar sina fjädrar och av solen som sänker sig ner i vattnet.

Får man göra så? Och i så fall: varför är det inte fler som gör det?

pojke och hans pappa på stranden

solnedgång vid Sternö Sandvik

10 kommentarer på “Får man göra så här?

  1. Det får man göra! hade vi haft mc här så hade jag gjort det ofta *S*B.S Vad är pinga? Du ser jag kan ingenting… Ha det bäst! Kram

    1. Jag tycker inte deras mat smakar så där himla gott egentligen, men fördelen är att det är smidigt när man har ont om tid. Som ikväll för att ta vara på kvällsljuste vid havet efter jobbet.Pingar gör man genom att gå in på fliken/länken längst upp till höger på bloggportalen och skriva in sina log-in uppgifter. Då är man säker på att senaste inlägget kommer med i deras listor. Tror jag.

  2. Ja, det får man! Och vi gör det inte för att vi har 25 mil till både havet och närmaste snabbmats ställe…. : ( Men vi brukar ta korv och gå ner till älven och grilla!

  3. Jaaaaaaaaaaaaaaaa det får man :-) Vi gör det någon gång då och då också. Antingen den maten eller pizza :-) Vilken underbart vacker bild den nedersta..

  4. Vackert. Klart ni gjorde rätt i att åka dit, till havet. Man orkar ju inte vara så präktig jämt, eller hur?Klart man får göra vad man vill, så länge man inte förstör för andra eller gör dem ledsna. Men att äta Mac Donaldsmat ofta är ju knappast att rekommendera….särskilt inte att vänja barnen vid sån typ av mat.Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s