12 kommentarer på “Ser du vad det är på bilden?

    1. Ja, det kan man tro, men så är det inte. Perspektivet är precis som jag fotograferade bilden. Och jag stod inte på huvudet!

  1. Fast jag jobbar med vatten och jag kan berätta att det är en himla skillnad på vatten och vatten! Dricksvatten och avloppsvatten t.ex!

  2. Jag tror att Afrika skulle vara helt fantastiskt att resa i tillsammans med barn, även de små. Tänk vilket äventyr att få åka på safari tex. Bara man har i bakhuvudet att vissa ställen kanske är mindre lämpliga för de mindre individerna.Planera in Afrika ni ;-)Sköt om dig // Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s