Testar mörkerfotografering med nya kameran

Jag har ju skaffat en systemkamera. En Canon EOS 60 D. Den måste ju testas.

Nu tändas åter juleljusen i vår lilla stad.
Nu tändas åter juleljusen i vår lilla stad.

Fotograferat utan stativ eller annat stöd. Jag är imponerad. Vad tycker du?

14 kommentarer

Filed under fotografi

14 responses to “Testar mörkerfotografering med nya kameran

 1. imsy

  WOW!!!! Nu blir jag nästan lite avis!

 2. BeBest

  Det blev ju riktigt bra det där!:O)

 3. imsy

  Då struntar jag i att bli avis! Ingenting för mig, alltså!

 4. Tant Otto

  Snyggt..va gjorde du för inställningar då?

  • Inger

   Inställningar? ;)Skämt åsido så körde jag faktiskt på automatiken (i P-programmet). Jag gissar att kameran valde högsta ISO-talet (6400), men jag vet faktiskt inte. Inte kollade jag bländartal eller slutartid heller. Just nu har jag fullt upp med att fotografera. Det kommer väl hoppas jag, att jag blir mer medveten om inställningarna. :)

 5. syfte

  den ger verkligen fina bilder..vilken skärpa….vackert med alla ljus dekorationer…Hanna

 6. Barbro

  Åh jäklar, det ser ju ut precis som Drottninggatan i Katrineholm!Fast jag måste erkänna att jag inte sådär jätteimpad av kameran. Min lilla 3M kompaktkamera kan ta lika bra bilder … eller KUNDE, medan den ännu var i sin krafts dagar.*suck, måste byta kamera snart*

  • Inger

   Då har du en mycket bra kompaktkamera och/eller är betydligt stadigare på handen än vad jag är. Med min gamla bridgekamera behövde jag något stadigt att vila kameran på för att ta den typen av bilder. Å andra sidan fick jag ofta med ganska häftiga spöken på de bilderna! :)

 7. MHz

  Se där! Fattar du vad avis jag blir – jag är ju canonfreak och har läst MYCKET om 60D! Fast då jag har råd att pensionera min gamla 400D så blir det en 7D för min del – ”storerbrorsan” till din fina nya kompis! :)

 8. Pärs bilder

  Hur fint som helst. Bländare? Tid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s