Jag gillar i och för sig vinter men… – ja, kan du gissa?

Pojke i vinterlanskap
Pojke i vinterlanskap – närmare bestämt en av mina pojkar

Jag har bott i Luleå. Nu bor jag i Karlshamn. Normala år brukar jag sakna att det (nästan) aldrig blir vinter här nere.

Snö lyser upp. Och kyla har viss charm som kontrast mot sommaren. Isformationer kan vara mycket vackra. Liksom snölandskap.

”Så ja, jag gillar i och för sig vinter men…”

Kan du gissa fortsättningen på den meningen?

14 kommentarer

Under årstider, barn, gissa, vinter

14 svar till “Jag gillar i och för sig vinter men… – ja, kan du gissa?

 1. Mia

  Nu får det vara färdigt fär den här gången… :-) Nu vill vi ha vår…

 2. Trollan

  …bara om den är nån annanstans?:D

 3. imsy

  ”Fy så mycket vatten det blir att handskas med på jobbet! när allt smälter på en gång!”Jag tänkte på dig idag när jag åkte förbi flera pumpbilar som försökte ta hand om igenisade rör eller vad det nu var som orsakade gatuöversvämningar.

  • Inger

   Ja, fast det mesta här har smält redan. Av snön alltså. Och då blev det mycket vatten. Nu är det mest is. Vi får väl se hur mycket vatten som är kvar i marken när allt smälter igen. Innan kylan kom var det MYCKET vatten överallt.

 4. snicksnack

  …det är alldeles för lite snö i år och den försvinner alldeles för fort :)själv ska jag till norrbotten och åka skoter i helgen ♥// K

 5. snicksnack

  de hade norrsken i älvsbyn igår som såg helt makalöst ut. så med lite tur får man se nåt vackert, men dottern som redan är där sa att det var omöjligt att fota för henne, hon har inte tillräckligt bra kamera antagligen.// K

  • Inger

   Åhhh! Jag har aldrig försökt fotografera norrsken. Men det vore verkligen kul att få chansen att prova. Tyvärr bar jag sällan kameran på mig när jag bodde i Luleå. Där är det ju annars inte så ovanligt med norrsken. Åh igen. Jag längtar tillbaka fast jag längtar till vår. Hur nu det går ihop? :)

 6. Trollan

  Inte för att jag vill skryta eller så, men vissa av oss fotade norrsken igår :P

 7. snicksnack

  härligt trollan ! visst är det vackert. min dotter kanske kan gå i fotoskola hos nån av er, Inger eller trollan. eller kanske hos Imsy som bor lite närmare :)// k

 8. Men…. NU vill jag ha vår ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s