8 kommentarer på “Min farmor dog igår

  1. Beklagar sorgen. Visst blev din farmor gammal,men sorgen finns där ändå!Desto längre man har en nära i sitt liv,desto mer minnen att sakna!Allt gott!

  2. Beklagar – det hjälper inte hur gamla de blir… min mormor blev 95 och försvann från oss 1997 men jag saknar både henne och morfar som dog året innan varje dag. Har fortfarande svårt att se på videofilmer där de är med. Kram

  3. Tråkigt med din farmor. Men hon uppnådde en aktningsvärd ålder inte att förglömma.Ville tacka dig för din blogg där du delat med dig av olika sorters hjälp med bloggarna.Nu stänger de ju. Men jag har redan gått härifrån men haft registreringen kvar. Nu flyger den också sin kos. Utan ledsamhet. Tvärtom.Hoppas du hittar en bra plats på något annat ställe.

  4. Usch vad tråkigt, Inger. Det spelar ingen roll hur gamla de är eller hur väntat det är, saknaden av en älskad är alltid svår. Jag beklagar inte sorgen, den visar att du älskar, men jag beklagar din förlust.Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s