iPhone och Instagram vs htc och Retro Camera. Vilken av bukettbilderna tycker du blev bäst?

Jag är i full färd med att byta jobb. Ett jobbyte som också innebär telefonbyte. Just nu går jag omkring med en mobil i vardera bakfickan.

Det är samma bukett på bilderna. Den första fotograferad med min iPhone 3 och appen Instagram. Den andra med min nya htc och appen Retro Camera.

Vilken av bilderna tycker du blev bäst?

8 kommentarer

Under fotografi, instagram

8 svar till “iPhone och Instagram vs htc och Retro Camera. Vilken av bukettbilderna tycker du blev bäst?

 1. Spontant tycker jag den övre bilden är bäst därför att den har läckrare färger. Men den undre bilden är mycket skarpare och har en snygg ram. Den vinröda tonen i den under bilden är också snygg så slutomdömet blir att den undre bilden är snyggast. Är Instagram endast avsedd för iPhone och Retro Camera för Android, och vice versa? Själv har jag en iPhone och brukar ibland lägga upp bilder på Instagram @perandersfication.

 2. Hej! Tycker den undre verkar mer mjuk och behaglig i färgerna. Ha en fin dag !

 3. Jag

  Jag begriper nog inte riktigt vad Instagram är för något. Jag är väl också lite gammalmodig och tycker att blommor är vackrast i den färg de uppträder – om man inte har ett svartvitt foto. Den översta bilden känns blurrig och oskarp, oskön för ögonen, den nedersta känns behagligare, blommorna syns tydligare – men vad har de för ursprungsfärg egentligen? Jag har en Iphone, men fotar med den i nödfall endast…

 4. Jag tycker de är rätt kassa båda två faktiskt. Om du vill veta vilken kamera som är bäst ska du väl inte hålla på att mecka med appar som mifflar med bilden? De där två apparna gör ju dessutom inte samma sak så det är lite svårt att jämföra.

 5. Jag

  Tydligen finns något liknande för Android, Picplz.

 6. Jag

  Jag tar tillbaka lite av det jag skrev: nog kan det vara roligt att ”föråldra” bilder ibland, sepia gillar jag ju själv på vissa bilder. När jag bläddrar bland bilderna mina, hittar jag en serie bilder som jag har tänkt som tavlor i mitt badrum på torpet, där skulle sepiabilder göra sig bra. Har glömt att jag hade dem, dock. Där skulle nog din nedersta bild passa, med retrolooken.

 7. Svag för scrapbooking-trenden som jag är, så måste jag säga att jag älskar skarpheten kontra mjukheten och den gammeldagsa stilen på den uindre bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s