Somrigt

Temat för fototriss denna veckan är somrigt. Så där jättesomrigt som innan i veckan har det inte varit i dag, lördag. Inte i Karlshamn i alla fall. Förra söndagen däremot…

20120526-202709.jpg

20120526-202830.jpg

20120526-202957.jpg

De första två bilderna är fotograferade med iPhone den tredje med systemkameran, Canon 60D. Alla tre har jag publicerat på Instagram. Mittbilden är min mest gillade bild någonsin. Den är fotograferad med appen Hipstamatic och ytterligare bildbehandlad med appen Snapseed.

Denna vecka är det tävling där man kan vinna priserfototriss där man kan hitta länkar till fler somriga trissar från midnatt.

17 kommentarer

Under barn, Blekinge, blommor, fotografi, fototriss, hipstamatic, iPhone, Karlshamn, natur, sommar, vatten

17 svar till “Somrigt

 1. photoartbyanna

  Mycket vackra bilder – och somrigt så det förslår! :)

 2. Jag gillar den första och sista bäst ;) Fågeln är mycket fint fångad!!

 3. Mycket fina bilder men mittenbilden blev jag helt förälskad i!!!

  Ha en skön söndag!

 4. Åh, vad fint du fångat den där fågeln i flykten!

 5. Jättefina vattenbilder, jag vill också dit!

 6. Verkligen jättefina sommriga bilder, favoriten för mig är den i mitten!

 7. Jag faller pladask för första bilden !!!!!!

 8. Jag

  Väldigt somrigt fina bilder med allt vatten! Var jag tycker om nedersta bilden vet du, jag är riktigt avundsjuk, den år toppen! Jag tycker bättre om färgerna i systemkamerans bilder. Den översta är rofylld och utandas just den där stillheten man kan känna vissa somriga stunder, när man bara sitter ner och känner… stilla glädje och förundran över livet.

  • Jag fotograferar så mycket med appar nu för tiden att jag ofta tycker att färgerna i mina systemkamerabilder känns lite ”platta”. Även om jag förstärker dem med Gimp. Tänk förr gillade jag dämpade färger bäst. Hittar nog tillbaka dit en dag…

 9. Bild nr två är fantastiskt fin. Vattnet gör mig alltid glad!

 10. Ja, det ser somrigt ut på bilderna. Och tänk att kunna säga att en viss bild är den bästa man någonsin tagit. Fast säg ”hittills” i stället för säkerhets skull. :-)

 11. Förstår att alla gillar speciellt den mittersta Fina bilder!

 12. Fina bilder, gillar särskilt fågelbilden.

 13. Jättefina bilder! Jag gillar mittenbilden!

 14. Så mysig triss. Och sista bilden är jättefin!!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s