sommar

Härmed förklarar jag sommaren 2013 invigd

20130515-195625.jpg

Sommaren är här! Enligt SMHI har i stort sett hela Götaland och Svealand meterologisk sommar nu. Och nog har det varit sommarväder idag om än inte högsommarvärme.

Jag brukar räkna att vi har fyra månader sommar i Blekinge. Från halva maj till halva september. Samma sak gäller nog i Kristianstad och resten av Skåne också. Och idag är det den 15 maj. Så:

Härmed förklarar jag sommaren 2013 för invigd! :)

Det blev en kort vår i år. Å andra sidan var vintern desto längre. Men nu är det sommar! En sommar som jag lovar att stå bakom i vått och torrt. Eller åtminstone i torrt! Men även i vått, faktiskt. Under förutsättning att det är badtemperaturer som är rimliga. ;)

20130515-200910.jpg

4 kommentarer på “Härmed förklarar jag sommaren 2013 invigd

  1. Bra talat! Och vackra bilder därtill. Idag är det varmt, igår var det ganska svalt och jag kunde med gott samvete vila inne. Idag blir det svårare, värmen lockar ut.

  2. Efter vårens oändliga rad av infektioner och annat elände så känns det lite bättre i dag. Men jag vågar inte ropa hej. En sak som jag tror mig kunna vara säker på är att min axel, där det talades om operation tidigare, är nästan läkt. Sjukgymnasten fixade början och naprapaten det sista Huvudet värker dock på och där förtvivlar jag ibland. Men jag har inte kastat in handduken än. Jag fortsätter hos naprapaten och gör vissa saker själv, triggar smärtorna så jag tror att jag hoppar i sjön ibland, men sen kommer det lugnare dagar också. Det är meningen att det ska bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s