blogg

Nu har jag betalat för att slippa reklam i bloggen

Några av mina mest lästa inlägg i den här bloggen har sedan en längre tid av WordPress.com försetts med reklam.

Jag har inte precis gillat det men inte heller blivit färdig till att ta ställning till om jag verkligen är beredd att betala för att slippa reklam i min blogg.

När nu även mitt inlägg från igår där jag bloggade om mitt jobb och om att borra efter vatten för att rädda en stad är spännande, hade försetts med reklam kände jag att måttet var rågat.

Så nu betalar jag alltså 30$ om året för att du och jag ska slippa se reklam i den här bloggen.

20131107-180948.jpg

7 reaktioner till “Nu har jag betalat för att slippa reklam i bloggen

    1. Så här tror jag att det är: Om ett inlägg på bloggen blir läst mer än kanske 100 gånger läggs där in en annons. Samtidigt läggs där in en länk: ”om den här annonsen”. Om man klickar på den kan man läsa om hur man kan betala för att slippa annonser.

  1. Min undran är: ser andra reklam fast jag inte ser det på min blogg? Den har dykt upp några gånger men sedan försvunnit. Ytterst irriterande och jag har funderat på hur jag ska bete mig. Jag känner mig lite lurad om jag har en blogg med gratisfunktioner och sen plötsligt ska betala för att inte visa reklam.

    1. Jag tror att det är så här. Att om ett inlägg har visats ett visst antal gånger, kanske 100 så läggs där in en annons. Jag har inte upplevt att den försvinner sen, men kanske är det så. Jag har inte systematisk noterat i vilka inlägg jag har hittat annonserna. Däremot har jag en känsla av att det gällt inlägg med många sidvisningar. När det hände den här gången hade inlägget precis passerat 100 visningar. Av en slump hade jag precis kollat statistiken när jag upptäckte annonsen. Visst känner man sig lurad!

      1. Ska kolla på mina mest visade inlägg. Men jag tror att de dyker upp vissa perioder, som tjat för att få en att nappa fast det är helt nya inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s