Kristianstad – med naturen mitt i stan!

IMG_0040-0

Jag vet att jag la ut en solnedgång i Helge å här på bloggen häromdagen. Men jag kan inte låta bli att lägga ut en till. Solnedgångarna i Vattenriket, som kan ses från Tivoliparken mitt i stan, måste vara en av Kristianstads allra bästa tillgångar. Ja, hela Vattenriket för den delen. Med fina naturum som syns vid horisonten på den här bilden.

Vilken tillgång för en stad att ha naturen mitt i centrum!

2 kommentarer

Filed under Kristianstad, natur, vatten

2 responses to “Kristianstad – med naturen mitt i stan!

  1. Jag

    Vackert så in i vassen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s