bucket list

Hittar en andra Second Beach

Minns du den där geniala grafittin i Vancouver som målades över för ett år sedan?

Jag snurrar runt lite på Instagram för att se vad sim hänt sedan dess. Bland annat försöker jag hitta vad som hänt på platsen där bilden först målades och sedan målades över. Gångtunneln finns vid Second Beach i Stanley Park i Vancouver, Kanada. Så jag söker på taggen #secondbeach på Instagram.

Jag hittar inga nyare bilder på tunneln men däremot flera vackra naturbilder. Det dröjer en stund innan jag fattar att de finaste är ifrån en annan Second Beach. Den ligger i och för sig inte jättelångt därifrån men ändå på andra sidan nationsgränsen. Utanför Seattle på en halvö som heter Olympic Peninsula. Här är några bilder ifrån den andra Second Beach:

.

.

.
I USA alltså. Inte Kanada. Jag skulle gärna besöka både den ena och den andra Second Beach.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s