bucket list · instagram · resor

Ännu en plats på min bucket list

Rievaulx Abbey, North Yorkshire.

3 reaktioner till “Ännu en plats på min bucket list

  1. Ja dit ska du ta dig. Norra Yorkshire är faktiskt fullt av klosterruiner. Fountains Abbey är världsarv och vid Jervaulx födde munkarna upp hästar till Richard III. Mitt i centrala York har de gammeldags kristna mysteriespel i klosterruinen St Mary och då har jag inte nämnt Bolton Abbey eller för den delen Whitby Abbey alldeles vid havet där Dracula klev iland. :D Det får bli ett klosterinlägg en dag känner jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s