Tävla på Instagram med din bästa bild från Kristianstad

  

✨👍✨ Så glad att turistbyrån i Kristianstad nappade på min idé! En tävling på Instagram om bästa bilden från Kristianstad och 2015. Eftersom jag varit med och bidragit med idéer till upplägget deltar jag utom tävlan. (Den här är den av mina bilder från Kristianstad som fått flest gilla på Instagram.) Men du kan vara med och tävla med din bästa bild från 2015 och Kristianstads kommun. Tagga #2015bästabilden och #kollakristianstad så är du med! Lycka till! Och du: Följ gärna turistbyråns @kollakristianstad :)

View this post on Instagram

2015 års mest gillade bild på Kolla Kristianstad var från den 24 maj när IFK Kristianstad tog SM guld. Ett av årets absoluta höjdpunkter och gillades av nästan 800 personer! Vilken är din bästa bild 2015? Ladda upp din bästa bild 2015 på Instagram och tagga den med #kollakristianstad och #2015bästabilden. Du kan ladda upp din bild under hela januari. Kraven är att bilden måste vara tagen någonstans i Kristianstads kommun och att det är du som har rättighet till bilden. Genom att ladda upp bilden är du med i tävlingen. Du ger också tillåtelse att bilden publiceras i Krisrianstads kommuns olika kanaler som till exempel på Kolla Kristianstads Facebook- och Instagramsida, Kristianstads kommuns webbsida, kommunens turismwebb och i Tidningen Kristianstad. Den 12 februari presenterar vi 5 finalister på Instagram. Fram till den 29 februari kan alla rösta på sin favorit genom att gilla bilden eller bilderna. Den vinnande bilden presenteras på turistbyråns webbsida i mars.

A post shared by Kolla Kristianstad (@kollakristianstad) on

Lämna en kommentar

Under fotografi, instagram, Kristianstad, resor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s