Karlshamn · resor

Karlshamn bortom festivalbruset


Nu pågår Östersjöfestivalen i Karlshamn igen. Alltid vecka 29. Nytt för i år är bland annat mattält vid Näsviken – det har vi inte testat än – och att festivalparaden bara går en kväll. Det blir ikväll – torsdag – klockan 19. 

Same, same
Annars är det mesta som vanligt. Väldigt mycket folk på stan. Knallar, mat och musik. En av landets äldsta och största stadsfester måste detta vara. Vi provade lite festivalmat men gårdagens spelning var vi inte på. Magnus Ugglas hitlåtar hördes ändå hemma i vardagsrummet. :)

Överaskning
Glatt överraskad blev jag tidigare på kvällen av att mina killar var i och badade i stora poolen på Väggabadet när jag kom dit i går kväll för att motionssimma.

Lugn och ro-tips
Efteråt strosade jag hem genom stan. (Killarna cyklade före mig.) Jag gick genom en vacker sommarkväll i den blekingska småstaden som nu myllrar av folk, men kunde också konstatera att det även finns lugna hörn för den som letar efter ett Karlshamn bortom festivalbruset. 

Väggabadet timmen innan stängning är ett sådant tips. Inomhus har de till och med en varm lugn- och ro-pool där mina killar avslutade badandet. Men jag körde mortion ända in i kaklet. :)3 kommentarer på “Karlshamn bortom festivalbruset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s