resor

Tre dagar på Lofoten

Hur sammanfattas tre dagar på Lofoten? Jag vet inte. Bearbetning pågår. Vi har kört. Stannat till vid vackra platser, som här.  Kört och kört och kört vidare till Haukland Beach där vi bor tre nätter, doppat oss i havet som kanske inte var varmare än 12 grader, promenerat, men inga längre sträckor. Kört vidare dit där vägen tar slut. Åh, säger man då. I Å. Men allra mest åh! säger man kanske strax innan,  i Reine? Sen har vi softat lite. Åkt till Nusfjord. Ätit fisk. Både som soppa samt både torkad och grillad. Ätit val av misstag. Det var gott. Men det handlar inte om det.

Flera sorters väder har vi också provat på. Kanske sammanfattar man lite så? 

2 kommentarer på “Tre dagar på Lofoten

  1. Jag känner igen det där med ”åh”. Jag använde även ”herregud” många gånger under min Norge-resa 2012. Så ofattbart vackert! Då var vi 4 tjejer som åkte runt lite och bodde i Åndalsnes (dock inte Lofoten).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s