film · höst · resa med barn · resor · tåg · vackra platser · vandra · YouTube

Cinque Terre på höstlovet


Äntligen är jag klar med min åtta minuter långa film från Cinque Terre på höstlovet. Minuter. Man skulle kunna tro att det var timmar så lång tid det tog att göra filmen. Det har varit så mycket teknikstrul med den här filmen så du kan inte ana. Men nu är den uppladdad! Den handlar om Nationalparken i Ligurien, Italien. Om byarna Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore. Om vandringarna och vyerna. Om att äta gott och bada. Om vädret på höstlovet och hur du tar dig dit.

Vill du hellre läsa om resan och titta på fotografier så finns det en del sådana inlägg redan i bloggen. Och fler kommer framöver.

8 kommentarer på “Cinque Terre på höstlovet

  1. Dina filmer blir om möjligt bara bättre och bättre, proffsigt med flera extra fina detaljer (gillar ex. den återkommande musik snutten).
    Man blir sugen på att åka själv så därmed är filmen lyckad !

    1. Tack Stefan! Det blev extra mycket jobb med denna filmen i och med en bugg i iMovie som plötsligt förlänger alla klipp till 5 sekunder (och saknas film för detta läggs det på svarta rutor). Alla pålagda ljudspår hamnar då samtidigt fel. Så det mesta arbetet måste därför göras om två gånger. Det tog i princip hela min söddag att göra om redan nedlagt arbete. Är därför extra glad att du tyckte att resultatet blev bra. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s