resor

Den här videon får mig att vilja flytta till Edinburgh

Jag tror aldrig att jag bloggat en musikvideo förut. Men den här! Får mig inte bara att vilja besöka Skottlands huvudstad igen. Den får mig att vilja flytta dit. The Proclaimers. ”Streets of Edinburg‘. Underbar! Se den.

4 reaktioner till “Den här videon får mig att vilja flytta till Edinburgh

  1. Wow, vilken finstämd och underbar sång. Har inte hört den tidigare, men förstår precis vad du menar. Dessutom får jag nästan ståpäls av skottarnas sätt att prata engelska. Tack för att du delade med dig! :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s