blogg · livet · resor

Allt annat

Vi ska snart iväg på en resa igen. Och jag borde verkligen börja packa. Men istället gör jag ungefär allt annat. Det är helt otroligt vad det tar emot ibland.

Igår gick jag till exempel en fotopromenad här hemma i Karlshamn och idag har jag skrivit jättemycket på mitt längsta blogginlägg någonsin, som ändå aldrig tycks vilja bli klart; ”Hur allting i hela världshistorien och framtiden hänger ihop – 14 megatrender”. Jag skulle verkligen vilja skriva det klart idag och så skulle jag vilja skriva ihop veckans fem snabba resenyheter och så skulle jag vilja läsa ett kapitel i en bok jag just börjat läsa och så…

Men nu måste jag faktiskt börja packa. Håll till godo med några bilder från Karlshamn så länge.

4 kommentarer på “Allt annat

  1. Ska ni vara borta längre än höstlovsveckan, ni åker ju så långt? Packningen torde vara lätt för dig som är resvan och så är det väl varmt på resmålet så då behövs ju inte så många sorters kläder. Men det är väl allt annat förstås. Fin Karlshamnshöstfotoserie! Tänk vad länge rosor kan glädja oss, mina blommar också än.

  2. Jag känner igen det där med packningen, det tar alltid emot, och det är så lätt att göra andra saker istället. Härliga höstbilder från Karlshamn, och ha en trevlig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s