resor

Vill du ha pengar tillbaka på resor och annat? – använd min kompiskod på Refunder

Jag har just fått tillbaka 160 kr. Plus att jag skänkte 10 kr till välgörenhet. Utan att ha gjort något annat än att ha registrerat mig på en sajt som heter Refunder och aktiverat deras rabatt i samband med några inköp på nätet som jag ändå skulle ha gjort.

Jag hade fått en kompiskod så jag tjänade 50 kr från start bara genom att registrera mig och göra mitt första köp (över 100 kr).

Nu kan du också få en kompiskod av mig och få rabatt på dina köp. Det blir en win-win. Du får 50 kr och jag får 50 kr när du gjort ditt första köp med rabatt.

Jag vill förtydliga att detta inte är något så kalkat reklamsamarbete mellan min blogg och Refunder. Jag delar bara med mig av den sortens länk som alla som registrerar sig på sajten får i syfte att värva fler användare. Meningen är att länken ska spridas på sociala medier och jag har då valt att lägga ut min länk här på bloggen. I fall någon vill använda den.

Hur funkar det då?

Så länge du är inloggad på refunder känner sidan av ifall du är inne hos någon av deras samarbetspartners och bokar. Bland annat hotel.com (upp till 5%), booking  (3%) och några flygbolag (Quatar, Iberia och Air Malta) samt några nät-resebyråer. Reseböcker från Lonely Planet får du just nu 7,5% i rabatt på.

Jag vet inte om det fungerar på telefoner eller paddor, jag tror inte det. Men det fungerar när du bokar och handlar via en dator.

När du går in på en sådan sida som är ansluten – och du är inloggad – du kan fortsätta vara inloggad även när du stänger av datorn –  kommer det upp en rosa-orange dialogruta som säger hur mycket återbäring du kan få för köpet. Tryck ”ja, tack” och aktivera sedan rabatten. Det är små procentsatser, men resor är dyra och med ”många bäckar små” så blir det i alla fall en liten slant att få tillbaka på kontot.

Det här gäller även när du handlar kläder på nätet. Till exempel ger Ellos just nu 4% och H&M 1,5% rabatt.

Det ska i och för sig finnas en app också, men den har jag inte testat.

Jag är i vanliga fall inte mycket för rabatter – håller sällan reda på rabattkoder och sparar aldrig på kuponger – men det här tycker jag funkar bra som sagt. Även om det ÄR små pengar.

Låter det bra?  Klicka på länken ovan (i tredje stycket) och prova!

3 kommentarer på “Vill du ha pengar tillbaka på resor och annat? – använd min kompiskod på Refunder

  1. Jag är lite tveksam till dessa rabatter och företag som tillhandahåller dem. De brukar sällan göra något utan att göra vinst på det och ofta (inte alltid) brukar det följa med åtaganden man har svårt att bli av med. Ändlösa reklammeddelanden i mejlkorgen exempelvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s