barn

Adventskalender 2020 – lucka 19

Årets tema för min bloggkalender är ”den här dagen för X år sedan”. Alltså (minst) en bild fotograferad samma datum som inlägget (luckan i adventskalendern) publiceras.

Den här dagen för 17 år sedan

Den 19 december 2003. Min Anton föddes dagen innan, den 18 december klockan 20:03. Ett enkelt klockslag att komma ihåg mot bakgrund av årtalet. Däremot minns jag inte själv något alls av detta ögonblick. Jag var nämligen sövd eftersom det blev nödvändigt med ett mycket akut kejsarsnitt. Jag vaknade några timmar senare och som jag minns det var det fortfarande den 18 december då, men det finns inga fotografier på Anton från det datumet. Jag tror att vi alla var allt för omtöcknade.

Men från den 19 december finns det bilder. Inte så många. Men ändå. Och här är två av de bilderna. Se så söt han var redan från början!

8 kommentarer på “Adventskalender 2020 – lucka 19

  1. En pigg liten en och bilden på er två är så harmonisk och fin. Förstår att du var omtöcknad efter ditt akuta snitt. Jag har heller inga bilder av min förstfödda när hon var helt ny, eftersom man skickade hem min man och han hann inte komma tillbaka i tid, så jag födde helt ensam och ganska dramatiskt var det.

    1. Usch! Min sambo skickade de hem mitt i natten efter att han varit vaken i nästan två dygn. Han var så trött att han började köra mot Kalmar istället för mot Karlshamn eftersom han inte skulle till Malmö, det var han i alla fall säker på. 😂 Men det var ju ändå efter att Anton fötts och jag vaknat. Så lite bättre i alla fall.

      1. Ja, det var lite ledsamt. Men de trodde att jag bara hade förvärkar, hon kom tre veckor för tidigt.

        Farligt att köra när man är så trött, skönt att han kom hem välbehållen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s