barn · jorden runt · resa med barn · resor · Stränder

Adventskalender 2020 – lucka 20

Årets tema för min bloggkalender är ”den här dagen för X år sedan”. Alltså (minst) en bild fotograferad samma datum som inlägget (luckan i adventskalendern) publiceras.

Den här dagen för 12 år sedan

Den 20 december 2008. Det var egentligen inte meningen att vi skulle bli kvar så här länge i Noosa. Men vi trivdes så bra att vi valde att förlänga. Några dagar tidigare gick vi bara in på en resebyrå och köpte flygbiljetter till Sydney istället för att hyra bil. Och så förlängde vi vistelsen i ”vår” lägenhet i Noosaville med några nätter.

Just den här dagen, den 20 december, gjorde vi en utflykt med lokalbuss till en annan turistort i närheten. (Bilden ovan.) Sunshine Beach, om jag minns rätt. Men solen lös med sin frånvaro just den här förmiddagen och vågorna gick höga. Röd flagg. Så besöket där blev inte så långvarigt.

Men tillbaka i Noosa Heads blev vädret bättre på eftermiddagen. Och vid Main Beach var vågorna betydligt snällare.

Den dagens utflykt avslutades med glass innan det var dags att ta bussen tillbaka till Noosaville igen. Anton valde mangoglass och Albin vanilj med chokladbitar i. De skulle mycket möjligt kunna göra exakt samma val idag. Deras smakpreferenser består. I alla fall i vissa delar.

2 kommentarer på “Adventskalender 2020 – lucka 20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s