Greklands vackraste öar – tio i topp – här är hela listan med motiv och allt!

Det går naturligtvis inte att göra en lista över vackra platser utan att den blir subjektiv. Att ge sig på att göra en lista över greklands vackraste öar är dessutom i mitt fall en smula förmätet eftersom jag inte besökt alla. Långt ifrån. Men jag har besökt ganska många. Och de jag valt att besöka har jag valt bland annat därför att jag haft anledning att tro att de är vackra. Jag är nämligen sådan. Ständigt på jakt efter vackra bilder. (Suck – hur botar man en sådan sjuka?) Så jag gör ett försök. Mina kriterier för en vacker grekisk ö är att den har vackra och, jag erkänner, gärna lite stereotypt grekiska, städer och/eller byar, vackra stränder och vackra landskap. Här har ni min lista. 

 1. Santorini
 2. Kreta
 3. Naxos
 4. Korfu
 5. Amorgos
 6. Mykonos
 7. Lefkada
 8. Rhodos
 9. Zakynthos
 10. Paros

Här nedan kan du läsa mina bloggar med mina motiv ö för ö. Om du befinner dig på min startsida vill säga. Gör du inte det hittar du länken till den i vänstra kolumnen strax under bild och namn på mig (under länken till bloggpotalen).

 Oia, Santorini, Grekland

3 kommentarer

Under listor, resor, vackra platser

3 svar till “Greklands vackraste öar – tio i topp – här är hela listan med motiv och allt!

 1. Mikaela, 13 år

  Hej! Mycket intressant blogg du har =). Du skulle mycket väl kunna bli vagabondskribent en vacker dag. Är också reseintresserad och har varit i Grekland ett par gånger. Men du glömde väl Karpathos på din lista? Jag drömmer också om att bli reseskribent, helst i Vagabond i såfall.. jag har gjort en reseberättelse på Ving.se Här är min berättelse från Karpathos =)http://www2.ving.se/v…&resort=2565&story=1394859820

 2. Ping: 14 saker du behöver veta om Greklands vackraste ö – Amorgos | Halloj världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s