barn · bilder · fotografi · fototriss · Kristianstad · mitt jobb · personligt

Så här ser det ut där jag är i mitt liv just nu

Det här är ingen dagboksblogg. Den handlar inte om mig. Utan om mina intressen. Men nån gång gör jag ett undantag. Som nu.

För första gången lever jag numera pendlarliv. Det är mörkt när tåget går på morgonen 6.37. Tåget går till Kristianstad. Det fungerar bra att åka tåg men jag hade önskat fler tågavgångar än en i timmen.

Där jobbar jag med kommunala vattentjänster. Som chef. Det är verkligen jättespännande att ha bytt jobb för första gången på 14 år. Där finns massor av utmaningar. De dagarna jag ska hämta barnen åker jag hemmåt med tåget 16.38. Då är det ännu lite kvällsljus.

Det är mest på helgerna det blir tid med barnen och jag kan känna att jag är lite för dålig på att ta vara på den. Som idag när jag sov alldeles för länge och bara kom ut ett ögonblick för att se på en snögubbe som de gjort medan jag sov. Och nu sitter och fototrissar istället för att vara med dem…

16 kommentarer på “Så här ser det ut där jag är i mitt liv just nu

  1. Fina foton och en väldigt mänsklig berättelse! Det är inte lätt att hinna med allt. Gör man bara sitt bästa behöver man inte ha dåligt samvete. Bloggandet är ett bra sätt att varva ner. Och du hann ju se snögubben:)
    Ha en skön helg!

  2. Bra trissat… hur man än vänder och vrider på sin tillvaro så har man alltid dåligt samvete som mamma…man gör bara sitt allra bästa så dåligt samvete borde man inte ha.

  3. Det är ett stort ansvar du har som chef för vattnet. Hoppas allt fungerar som det ska! Jag tror nog barnen förstår hur viktigt ditt jobb är och att de är fullt nöjda med den tid ni får tillsammans! De minns alldeles säkert jordenrunt-resan ni gjorde som verklig kvalitetstid som varar livet ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s