Helgens bilder på Instagram!

För förklaring vad Instagram är: se länken nedan

Har du iPhone? Gillar du bilder? Och sociala media?

Inga stora äventyr i helgen. Men en tillbakablick på ett gammalt äventyr. Några vårblommor, någon liten promenad här i Karlshamn och så grannarnas söta kattunge.

Här är bilderna med senaste bilden först:

Klickar du på bilden med småbilderna så kommer du (förhpoppningsvis) till mitt Instagramflöde på Copygram.

10 kommentarer

Under fotografi, instagram, Karlshamn, resa med barn, resor, sociala media

10 svar till “Helgens bilder på Instagram!

 1. Jag

  Ok. Först så är jag avundsjuk på er vår som har kommit en bra bit på väg. Hos oss tog våren ledigt idag och skickade in vintern i stället. Sen gillar jag den roliga väggbilden, gatuvyn till höger och plats för två. Bilderna på jordenruntresealbumet är bara för lockande! Är det ett (1) album, är det en fotobok beställd på nätet, vad kostade den och tycker du att du är nöjd med den? Den resan måtte ni ha många många härliga minnen av!

  • Ja, det är en sån där fotobok beställd på nätet. Det var mycket mer jobb att få till den än jag föreställt mig, men samtidigt kul också såklart. Själva användargränssnittet var enkelt att använda, men att välja bilder, storlekar, placering, rubriker och få till det med texter… Vad det kostade kommer jag inte ihåg, men minns att jag tyckte att det var ganska dyrt. Den är dock välanvänd. Ungarnas minnen från resan är numera nästan uteslutande det som finns med i den boken…

   • Jag

    Är du nöjd med färger och tryck? Tror du att det skiljer sig mellan olika tryckare eller vad man säger?

   • Eftersom jag valt att förstärka färgerna själv i några bilder blev det lite väl mycket färg på sina håll… Det verkar som att de kör någon form av autoförbättring på bilderna och inte alla bilder blir ju bättre av det. Det är f.ö. samma när man framkallar bilder numera… Vet inte hur mycket det skiljer mellan olika. Finns säkert för bildproffs som vill ha resultatet exakt som de själva vill men kanske är beredda att betala mer?

   • Jag

    Jag har funderat på att göra en naturbok till svärfar, men det är ju inte kul om man inte vet hur resultatet blir.
    Man får kanske kolla runt lite.

   • Jag är ändå nöjd. Kanske kan man hitta info om hur de olika behandlar eller inte behandlar sina bilder?

   • Jag

    Ja det är kanske sånt man får leta efter.

 2. Många fina bilder där. Speciellt den på dig med cerise halsduk, men även haglet, klottret och kullerstenarna gillade jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s