blogg · instagram · resa med barn · resor

Reseminne: Generationsresa till Mallorca

Förra veckan publicerade jag på Instagram en serie om fem arkivbilder på temat reseminnen. Den sista av bilderna blev jag inte färdig att blogga om då. Så jag tar det nu istället som det andra inlägget i #blogg100:

View this post on Instagram

Den här bilden på temat #resesminne (5/5) är ifrån Puerto de Soller på Mallorca 2013. Vi var medbjudna på en generationsresa till Cala Bona på samma ö av min pappa som fyllt 70 år. Den här dagen hyrde vår lilla familj i familjen bil och körde runt på ön. Biten från Puerto de Soller till Soller åkte jag och pojkarna spårvagn. Den här bilden är fotograferad från spårvagnen. Idag bjuder jag in @lindaalgo och undrar om hon kanske också vill välja sig ett tema att posta fem bilder på femdagar på? / I was invited by @gunillawiberg to be a part of #5shotchallenge. I've choosen the tag #travelmemory. This picture (5/5) is taken from the tram from Puerto de Soller to Soller on Mallorca, Spain last summer.

A post shared by Inger Hansson (@halloj_inger) on

Den här bilden på temat #resesminne (5/5) är ifrån Puerto de Soller på Mallorca 2013. Vi var medbjudna på en generationsresa till Cala Bona på samma ö av min pappa som fyllt 70 år. Den här dagen hyrde vår lilla familj i familjen bil och körde runt på ön. Biten från Puerto de Soller till Soller åkte jag och pojkarna spårvagn. Den här bilden är fotograferad från spårvagnen.

Här följer några ytterligare foton från generationsresan till Mallorca:

20140302-153126.jpg
Min pappa och min brorsdotter Siri

20140302-153302.jpg
Någon sitter och läser under ett träd någonstans längs strandpromenaden mellan Cala Bona och Cala Millor.

20140302-153415.jpg
Anton dricker slush i hotellträdgården på Wing Resort i Cala Bona.

(#2 #Blogg100)

3 reaktioner till “Reseminne: Generationsresa till Mallorca

  1. Jag hoppas att snart kunna resa med det lilla barnbarnet och hennes familj. Men jag tror hon får växa till sig lite innan vi tar någon längre resa.
    Den översta bilden var för övrigt helt underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s