Lite väl mycket och ingenting

Det har varit en helg för att göra ingenting. Äntligen!

De senaste två månaderna har jag fungerat som tillförordnad för min chef på jobbet. Det är inte så att jag försökt hinna med både hennes och min almanacka. Det går ju inte ens. Vi har varit flera som har delat på det i praktiken. Mina kollegor i ledningsgruppen har alla starkt bidragit till att få allt att funka. Men ändå.

I kombination med resor nästan varje helg har det blivit mycket. Inte för mycket. Men kanske lite väl mycket.

Så vad har jag då gjort när jag gjort ingenting? Jo. Jag har påtat i trädgården. Mamma har varit på besök från Norrköping och vi har promenerat ett varv i naturreservatet på Stärnö. Jag har sett Måns vinna Eurovisionen och IFK Kristianstad – de orangea – äntligen vinna SM-guld i handboll för herrar. Och så har jag ikväll promenerat runt Boön samt hela helgen varit aktiv på Twitter, Instagram och Facebook.

Det har varit en lugn helg. Jag brukar till exempel sällan se på TV annars. Men ibland undrar jag om jag vet hur man gör absolut ingenting. Och då tycker jag ändå mitt i alltihop själv att jag kan vara en ganska lat person.

20150524-210704.jpg
Mandelblom på Boön.

Lämna en kommentar

Filed under Karlshamn, Kristianstad, livet, mitt jobb, natur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s