resor

Fortfarande inga pengar från Travellink eller United…

Jag har ju skrivit förut om den Kafka-liknande soppa där jag bollats fram och tillbaka mellan flygbolaget United Airlines och webb-resebyrån Travellink i min strävan att få tillbaka pengarna för en inställd flygresa mellan Buffalo och New York.

Det senaste beskedet jag fått var den 12 september. Särmdumpen ser du ovan. Jag skulle ha pengarna på mitt konto inom 5 till 7 dagar. Det är nu den 24 september. Men pengarna har fortfarande inte kommit.

Så därför ringde jag precis Travellink och fick sitta 20 minuter i telefonkö igen. Därefter fick jag beskedet att de ska kontakta United för att få ett kvitto på transaktionen som ska mejlas till mig. Återstår att se om det händer någonting den här gången…

5 kommentarer på “Fortfarande inga pengar från Travellink eller United…

  1. Vad är det med de här jävla bolagen. Jag fick en bekräftelse på betald flygresa via Expedia. Sen en jävla kod som inte funkar nånstans. Plus att det står att jag inte har några resor beställda. Men pengarna har de dragit. Och tvingat mig in på you-tube för att upprätta en kontakt som ändå inte går att upprätta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s