Nya besked i följetongen Travellink & United Airlines

Det här är det tredje blogginlägget om den Kafka-liknande soppa där jag bollats fram och tillbaka mellan flygbolaget United Airlines och webb-resebyrån Travellink när jag försökt få tillbaka pengarna för en inställd flygresa mellan Buffalo och New York.

Jag ringde ju, som bekant Travellink i måndags och de lovade att de skulle kontakta United för att få ett kvitto på transaktionen som redan skulle ha ägt rum. Det kvittot skulle sedan mejlas till mig.

Nu har jag fått ett mejl. Men något kvitto på transaktionen innehåller det inte. Bara en ursäkt och en ny tidsfrist. Den här gången ska pengarna ha kommit inom sju nya dagar.

Fan tro’t.

Och nej. Jag lär knappast boka på Travellink snart igen.

6 kommentarer

Under resor

6 svar till “Nya besked i följetongen Travellink & United Airlines

  1. Jag

    Så tålamodsprövande. Hoppas verkligen att det löser sig snart.

  2. Jag tror nog det är två företag som hoppas på att du ska ge upp snart :) Som jag skrev i något tidigare inlägg – det är väl ett av deras sätt att tjäna pengar gissar jag, att göra det så krångligt och tidsödande som möjligt att få tillbaka de pengar man har rätt till…

  3. Man kan ju undra hur bolaget skulle reagera om du som kund fördröjde betalning av fakturor på samma sätt. Väldigt illa hanterat från deras sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s