resor

Reuninon-party med USA-gänget


Vi sitter i bilen på väg hem till Blekinge från ett besök hemma i Östergötland. Vi kör genom ett kompakt höstmörker och smålandsskogarna. Vi har varit iväg fredag till söndag och idag också hunnit med ett besök hos min mamma. Men anledningen till besöket var ett reunion-party med gänget som var i USA tillsammans i somras: Min pappa, hans sambo, deras barn med respektive och alla barnbarn. Totalt 17 personer.

Det blev en trevlig tillställning som inleddes med att tre av ungdomarna doppade sig i sjön Näknen. (Stollerier.)

Vi bjöds på snittar och välkomstdrinkar och passade då på att tacka pappa och hans sambo för den fantastiska resa de bjudit med oss på med två presenter som innehöll foton från resan. Från oss alla till dem båda. Det ena innehöll två gruppfoton från Niagarafallen som vi köpt i smyg. På det ena åkte vi tunna nerför fallet. Det andra en fotobok med bilder från resan som jag snickrar ihop med mest mina egna bilder men också några av de andras. Båda presenterna blev mycket uppskattade.

Till festen, som hölls växelvis i pappas och hans sambos hus och i Näkna hembyggdsgård, hade vi också köpt med oss godis, kakor och pynt från USA.

4 kommentarer på “Reuninon-party med USA-gänget

  1. Trevligt med en återsamling och roligt med de presenter som din pappa och hans sambo fick, Att ni fick plats i tunnan allihop, haha! Fin bildserie från partyt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s