resor

Två bra och prisvärda hotell i New York

Det finns gott om hotell på Manhattan, men att hitta bra och prisvärda hotell är lite av en djungel. Men jag vet två hotell som jag varmt kan rekommendera.

När vi var i New York nu i sommar bodde vi först åtta nätter på ett hotell i Midtown och sedan, efter att ha varit fem nätter i New Orleans, bodde vi även en natt på södra Manhattan, på ett hotell där vi förut bott några nätter på höstlovet 2016.

Staybridge Suites Times Square
Rummen innehåller förutom sovrum och duschrum även en pentry-del i entrén med kylskåp, spisplattor och mikrovågsugn. Sängarna är bekväma. Frukost ingår och frukostbuffén är riktigt bra med amerikanska mått mätt. Dessutom bjöd hotellet på en liten matbit och ett glas vin några kvällar i veckan när vi bodde här, mellan klockan 17-18. Läget är mitt emot en busstation med närhet till både Hells Kitchen och Times Square.

Hotellet får 4,1 stjärnor av fem möjliga på Googles gästrecensioner.
The Wall Street Inn
Här är hotellrummen i regel något billigare än på hotellet ovan men frukostbuffén är mindre och saknar varm mat. Och rummen har inte heller något pentry. Hotellet är också mindre och därmed – i mitt tycke – något mysigare. Sängarna är också här bekväma.

Läget är närmast perfekt för den som helst bor på det lite lugnare södra Manhattan. Det här hotellet ligger i ett av Manhattans äldsta och charmigaste kvarter. Bakom hotellet finns en jättemysig restauranggata som inte får missas.

Hotellet får gästbetyget 4,3 på Google.

Bilderna ovan är mina egna utom bilden på rummet i det första hotellet, som är lånad från hotellets hemsida. Båda rummen som visas på bild är för övrigt familjerum för upp till fyra personer.

Läs mer: New York – 7 gratis sevärdheter du inte får missa

2 kommentarer på “Två bra och prisvärda hotell i New York

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s