blogg

Gah! Byta design på bloggen


Förr eller senare måste jag byta design på bloggen. Det tema jag har är gammalt och stöds inte längre.

Dessutom har jag ett extremt långt inlägg liggandes som inte är färdigskrivet, men som redan nu är orimligt långt att lägga i sin helhet på startsidan. Jag skulle alltså vilja ha en design som endast visar kortare inlägg i sin helhet på startsidan.

Annars är jag faktiskt ganska nöjd med hur min blogg ser ut i dag. Jag vill gärna ha de där grejorna i högerspalten som ligger där idag, till exempel.

Så jag surfar runt bland teman och anpassningar för att hitta något som blir som jag vill ha det.

Men inte! Suck.

(Och nu ska jag återgå till letandet.)

Uppdatering: Till slut hittade jag en design som jag kunde känna fungerar. Inte exakt det jag sökte, men bra nog.

18 kommentarer på “Gah! Byta design på bloggen

 1. Själv klickar jag sällan in när det är korta snutt som man ser istället för hela inlägget.
  Lycka till att hitta nåt du trivs mer. Men varför lägger du in ditt senaste inlägg och så letar du efter när du hittat favoriten.

   1. Men å andra sidan läser jag numera allt i WPs egen Läsare och där ser likadant ut för alla oavsett hur bloggen ser ut för övrigt.

   2. Lycka till. Hoppas att du hittar en bra form. Men kolla gamla inlägg för ibland kan några försvinna. På mina tidiga inlägg försvann bilderna. Å andra sidan så är få om några går 10 år tillbaka och kolla.

 2. Alltid ett dilemma. Upptäcker man en ny design kan man ge sig den på att de inlägg man tidigare publicerat ser allt annat än okej ut.
  Jag håller mig till det tema jag valde när bloggen såg dagens ljus, men fixar gärna till en ny bild till sidhuvudet med jämna mellanrum.

 3. Jag satt med samma dilemma häromdagen. En kompis bytte till Customify och jag provade det (på dinbokdrom.se). Efter lite pyssel blev jag väldigt förtjust. Så det är mitt tips. Du kan ändra allting och styra exakt hur det ser ut på mobil respektive dator.

  1. Jag har inte riktigt den friheten eftersom jag bloggar via ett paket på WordPress.com som inte har alla teman tillgängliga. Till slut hittade jag ändå ett som jag tycker fungerar hjälpligt.

 4. Du lyckades! Jag har inte lyckats/orkat hitta något nytt som jag är nöjd med, är bl.a. rädd att gamla inlägg beter sig konstig. Jag skrev om min bloggkrasch för ett bra tag sedan och borde ta tag i det, men… Jag är glad att du bytte bort de formade hörnen på bilderna, blicken fastnade där, det störde fotona.

 5. Men: Nu ser jag hörnen igen. Nu vet du ju vad jag tycker. Ursäkta. Man kanske vänjer sig vid dem och ser dem inte längre.

  1. Jag tycker att de är lite fina, lite exotiska så där, men också att de dominerar lite väl mycket. Glad att de inte följer med till de enskilda inläggen, men funderar på att försöka hitta på något med min header som ansluter till temat. Får se vad det kan bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s