blogg · hållbart resande · resor

Nytt månadsrekord på Halloj världen!

Statistik jan 2020
Nu i januari 2020 fick den här bloggen över 20 000 besök totalt, från över 14 000 besökare. Det är nytt månadsrekord. Och fantastiskt roligt, tycker jag. För självklart vill jag gärna ha läsare när jag nu skriver på den här bloggen.

Lite extra roligt är att det är inlägg om hållbart resande som väcker mest intresse just nu. Ett ämne som jag tycker mycket om att skriva om.

Jag är medveten om att framgång kommer och går, och jag är även klar över att jag blir lite väl fixerad av siffror och statistik när det går bra. Ja, även när det går sämre , tyvärr. Nästa månad kan lika gärna bli en djup svacka som en ny framgång. Det mesta beror på omständigheter som jag själv inte rår över.

Jag tänker ändå tillåta mig att njuta ett ögonblick av det här.

21 kommentarer på “Nytt månadsrekord på Halloj världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s