adventskalender · julresor · resor

Jul utomlands – Dubai – lucka 17 – adventskalender 2021

Jul utomlands är temat för min adventskalender här på Halloj världen! 2013 var vi i Dubai på väg hem från Australien, där vi varit över jul och nyår.

Fontänen i Dubai är världens största koreograferade fontänsystem, beläget i den konstgjorda sjö som finns vid världens högsta byggnad, Burj Khalifa.

Just som vi gör vårt första besök vid sjön, under vårt korta besök i Dubai i januari 2013, drar en fontänshow igång. Vi har lite tur där eftersom de bara kör ett par shower dagtid. De flesta ljud, ljus- och vattenföreställningarna körs annars på kvällstid. Efter mörkrets inbrott. Vilket vi också ska hinna se innan det är dags att åka hem.

Men redan en dagtidsföreställning är fantastisk att få se!

2018 publicerade jag en reserelaterad bild om dagen fram till jul. 2019 gjorde jag en paus. Och förra året var temat ”den här dagen för X år sedan”. I år har jag bestämt mig för temat ”jul utomlands”. Nu gäller det bara att orka hålla ut. Hela vägen fram till jul. Både 2018 och 2020 gick jag iland med min utmaning till mig själv. Vi får se om jag lyckas även i år.

Läs mer: Missa inte gamla stan bland allt det ultramoderna i Dubai

2 kommentarer på “Jul utomlands – Dubai – lucka 17 – adventskalender 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s