adventskalender · resa med barn · resor

Jul utomlands – Thailand – lucka 21 – adventskalender 2021

Jul utomlands är temat för min adventskalender här på Halloj världen! 2008 kom vi till Thailand, det sista landet på vår jordenruntresa, den 27 december.

En eftermiddag på stranden på Koh Chang bygger vi en delfin i sanden. När den är färdig kommer ett thailändskt sällskap fram och beundrar vår delfin. Efter en liten stud bygger de och vi massor av olika figurer i sanden. De bygger bland annat ett elefanthuvud och en bläckfisk.

Lata dagar på stranden med små barn i resesällskapet kan leda till nya oväntade möten.

2018 publicerade jag en reserelaterad bild om dagen fram till jul. 2019 gjorde jag en paus. Och förra året var temat ”den här dagen för X år sedan”. I år har jag bestämt mig för temat ”jul utomlands”. Nu gäller det bara att orka hålla ut. Hela vägen fram till jul. Både 2018 och 2020 gick jag iland med min utmaning till mig själv. Vi får se om jag lyckas även i år.

Läs mer: Om Ko Chang

4 kommentarer på “Jul utomlands – Thailand – lucka 21 – adventskalender 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s