coronan · resor

Grönt eller rött ljus i Milano?

Det var på höstlovet 2018 som vi kombinerade Cinque Terre i Ligurien med Milano i Lombardiet.

Vi hoppas snart passera i de här trakterna snart igen. Kanske med ett kortare stopp i Milano, men mest troligt inte. Och jag tar verkligen inte ut någonting med den här resan i förskott. Till att börja med ska vi alla vara friska när det är dags att åka. Sedan vill det till att flyget inte ställs in. Och kommer vi så långt att vi landar i Rom så gäller det att allt fungerar med att boka inrikes tågresor och skidutrustning på plats. (Jag tänker inte boka ett enda dugg mer innan vi är där.) Och sedan att vi håller oss friska hela vägen hem.

Men vi hoppas på grönt ljus i alla delarna!

Grönt ljus i Milano.

4 kommentarer på “Grönt eller rött ljus i Milano?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s