coronan · resor

Min otur att få covid

Det blir inget långt blogginlägg idag. Bara en kort rapport från sjuksängen.

För i söndags var det min (o)tur att testa positivt för covid-19. På ett sådant där snabbtest.

Nu lever jag isolerad i sovrummet. Jobbar hemifrån. Men annars vilar jag mest. Sover mycket.

I måndags drabbades jag av häftig yrsel efter ett varmt bad. Yrseln varade en bra stund. Men för övrigt är det mest som en vanlig förkylning så här långt. Men så är jag ju vaccinerad tre gånger också.

Om det blir några blogginlägg om resor till helgen återstår att se. Så här långt har jag inte riktigt haft energi att fundera på att skriva om resor.

Däremot försöker jag att planera en. Men Väggaskolan i Karlshamn kan inte ge besked om när det är skolavslutning i år. Det enda besked jag kunnat få är att ”mer information kommer när de sista pusselbitarna är på plats”.

13 kommentarer på “Min otur att få covid

  1. Är det inte märkligt att en skola inte kan ge besked om när de har skolavslutning? Det ska ju finnas tillgängligt på hemsidan. Trist att du är sjuk, men det låter ju bra att du inte blev mycket sjuk. Det drabbar olika, som jag väl skrev i en kommentar, svärsonen blev väldigt sjuk trots sina tre sprutor. Krya på dig och passa på att vila ännu mer!

    1. Tack! Ja, visst är det märkligt. De har info på hemsidan men där står att terminen varar till en tisdag och att studenten är fredagen veckan innan. Jag har då frågat skolan om treorna kommer att ha någon skola måndag och tisdag och hur dags ettorna slutar på tisdagen. Men inget av detta kan de svara på innan ”alla pusselbitarna är på plats”. Och detta är bara tre månader innan.

      1. Har man tagit studenten så har man, då är skolan slut. De brukar alltid sluta före andra årskurser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s