resa med barn · resor

Tibidabo – Populäraste barnaktiviteten i Barcelona

Slänggunga på Tibidabo
Slänggunga på Tibidabo

Den av barnen mest uppskattade aktiviteten på vår resa till Barcelona var nog tivolibesöket. Tibidabo heter nöjesfältet som ligger högt uppe på ett berg med vacker utsikt över staden. Bara att ta sig dit var ett äventyr i sig. Vi åkte tunnelbana, spårvagn och bergsbana.  I och för sig blev det ett ganska dyrt besök. Men också riktigt populärt. Upplägget är att man betalar entré och då ingår sedan alla åkturer i priset. Biljettpriset beror på barnens längd och vår sexåring betalade fullpris, som en vuxen, medan fyraåringen kom undan med ett lägre pris. De olika karusellerna har sedan också längdkrav för att man ska få åka och det var ganska många som fyraåringen var för liten för.
Pojkarna i en av åkattraktionerna.
Pojkarna i en av åkattraktionerna.

En kommentar på “Tibidabo – Populäraste barnaktiviteten i Barcelona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s