bildredigering · fotografi · fototriss · Kristianstad · snapseed

En @fototriss i fokus

Tre bilder från fredagsmorgonen i Kristianstad. Först var det frosten som var i mitt fokus och som jag fotograferade med iPhonappen Hipstamatic. Men strax var där en söt liten rödhake. Och då kom systemkameran fram. Alla tre bilderna är ovan på allt bildredigerade i mobilen med appen Snapseed. Varsågod: veckans fototriss.

20120310-222225.jpg

20120310-222317.jpg

20120310-222601.jpg

38 kommentarer på “En @fototriss i fokus

  1. Jättefin triss! Jag har kommenterat två av bilderna på annan plats. Jag funderade faktiskt på, i ett vaket ögonblick i sängen om du verkligen hade fångat fågeln med mobilen. Nu fick jag svaret. Den är så vacker, bilden på fågeln.

    1. Tack! Jag hade lite tur med fågeln att jag hann få upp kameran. Hade nog varit betydligt svårare att fånga med mobilen. :)

  2. ah underbart ..med rödhaken ,jag har ju lånat en från p1 naturmorgon som avatar tidigare ,(tyvärr är den enda bild jag själv tagit på rödhake i min trädgård ,inte så där tydlig)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s