barn · bildredigering · fotografi · hipstamatic · instagram · Karlshamn · Kristianstad · Retrocam · snapseed · vår

Mina senaste bilder på Instagram!

För förklaring vad Instagram är: se länken nedan

Har du iPhone? Gillar du bilder? Och sociala media?

Många vårtecken så här års i både Karlshamn och Kristianstad.

Här är bilderna med senaste bilden först:

Klickar du på bilden med småbilderna så kommer du till mitt Instagramflöde på Copygram.

4 kommentarer på “Mina senaste bilder på Instagram!

  1. Ja, ni har då hunnit bra mycket längre med våren än vi! Men nu kommer våren med stormsteg, det var grönt på åkrarna jag passerade på cykel idag. Gullvivor och bellis lär nog dröja ett tag dock och jag har ännu inte fått syn på någon blåsippa, men jag har inte rört mig i sådan marker heller. Men i morgon blir det krukning av penséer så att det blir vår på riktigt i trädgården!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s