mitt jobb · resor

Västerås

Jag har varit på konferens. Och pratat om VA-planering. Tagit åt mig äran för andras arbete. Det är ju en chefs privilegium ;)

(Jodå, jag berättade vem som varit projektledare och vilka som ingått i arbetsgrupp och styrgrupper. Så jag tog ju inte riktigt åt mig hela äran.)

Konferensen hålls årligen och heter ”Vatten, avlopp & kretslopp.” Att just jag blev tillfrågad att komma och prata tror jag hänger ihop med att jag är så pass aktiv på Twitter som jag är. Men det där vet jag ju inte säkert.

Oavsett vilket så fick jag på det här sättet en möjlighet att komma till Västerås. En stad jag inte besökt förut. Blev förvånad över den blandade bebyggelsen. Allt ifrån trähus i bästa Karlshamns-stil till en skyskrapa. Och allt däremellan.

20130322-174051.jpg

20130322-173557.jpg

20130322-173725.jpg

Starka varumärken har de också. Att ABB har sina rötter där visste jag redan men att H&M också kommer från Västerås var en nyhet för mig.

3 kommentarer på “Västerås

    1. Att jag inte alltid svarar på kommentarer beror i de flesta fall på att jag kollar svaren lite snabbt och sedan glömmer jag att gå tillbaka. Glömska mer än tidsfrist alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s