resor

Visst kan jag rekommendera Buzios i kombination med Rio!

Okej. Det går inte så fort för mig att gå igenom semesterbilderna från Brasilien. Men nu är jag igenom bilderna från Buzios.

Och då kan det väl vara läge för en liten sammanfattning?

Vi hamnade där av en slump. De semesterorter jag sneglat på att kombinera med Rio de Janeiro över jul och nyår var fullbokade när jag skulle boka och då föreslog Hotels.com alternativ i Buzios. Jag googlade lite och sen fick det bli så.

Vi blev inte besvikna. Hotellet var i och för sig lite slitet och lite struligt var det att personalen bara pratade portugisiska, men så verkar det vara i hela Brasilien. Och poolområdet var fint. Så hotellet var helt okej.

Men det bästa med halvön var de fina stränderna och framförallt då den inne i själva byn. Härligt väder var där också och jag tror att vädret ofta är lite klarare än inne i Rio.

Så om du vill kombinera Rio med ett lite lugnare resmål med sol och bad inte allt för långt bort kan jag verkligen rekommendera Buzios.4 kommentarer på “Visst kan jag rekommendera Buzios i kombination med Rio!

  1. Oh, de där länderna där hibiskusen växer överallt – vacker hibiskusbild! Det ser härligt ut på dina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s