bildredigering · flickr · fotografi · iPhone · Kristianstad · mitt jobb · sociala media

Hoppsan! En oredigerad bild som jag la upp för filöverföring nådde Explore!

När vår ekonomichef för lite sedan bad om bilder till årsredovisningen skickade jag över en av mina Instagrambilder. De som gör årsredovisningen centralt på kommunen ville ha med bilden men det visade sig att de ville dra upp den ganska stort och då dög inte upplösningen. Jag fick därför i måndags frågan om jag hade bilden på jobbet och kunde mejla den på studs.

Det hade jag inte. Men jag hade en annan bild i samma serie kvar i den privata mobilen och för att lägga över den till datorn på snabbaste sätt la jag ut den oredigerade bilden på Flickr. Med ”skräp” i form av en bit av en lyktstolpe i vänster bildkant och allt.

20150319-070935.jpg

Döm om min förvåning när denna bild på tisdagen nådde Explore!

Nu visade det sig redan under måndagen att den bilden inte passade in där de som producerar årsredovisningen tänkt sig bilden. Så jag fick i uppdrag att leta i datorn hemma efter originalbilden till den Instagram-bild som jag först skickade över.

Och här kastas ingenting! Så den fick de på måndagskvällen.

Men på tisdagen hittade jag en lucka i den särredovisning som tas fram för VA-verksamheten där den andra bilden kunde klämmas in. Så då slängde jag in den där. Men nu i redigerad form:

2 kommentarer på “Hoppsan! En oredigerad bild som jag la upp för filöverföring nådde Explore!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s