blogg · Kristianstad · resor · Skåne

Jag omfamnar hellre det guldrosa!


”Omfamna grågheten och mörktet” utropar Lisa på bloggen ”livet från den ljusa sidan”. Och hennes tips för att ta sig genom november med humöret i behåll är nog alla bra. Men jag måste erkänna att jag hellre omfamnar en guldrosa himmel över Vattenriket. ;)

7 kommentarer på “Jag omfamnar hellre det guldrosa!

    1. Det är ofta väldigt vackra solnedgångar vid Helge å. Mer sällan dock under den vintergråa tiden. Å andra sidan har jag då större chans att se dem eftersom solen går ner medan jag är kvar i stan. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s