blogg · djur · resor

Veckans paus-katt


Det är inte det att jag inte har något att skriva om. Det är inte ens det att jag inte skriver.

Just nu har jag 125 utkast till blogginlägg liggande. De lär inte bli färre med tiden. Det äldsta är från den 23 april 2009 och enligt rubriken handlar det om snäckorna i vitrinskåpet. Jag vet inte jag. Det lär nog aldrig bli färdigskrivet.

Men i alla fall, många utkast har jag som så småningom kommer att bli klara. Och nya idéer tillkommer hela tiden.

När jag var ung fanns det på radion något som hette veckans paus-fågel. Tablån fylldes helt enkelt ut med fågelsång. Inte det sämsta i och för sig.

Men den här gången får det bli en paus-katt istället. En som räknar Havanna på Kuba som sitt hem. Och som inte är helt nöjd med att bli fotograferad. Vem respekterar en katts rätt att själv välja att bli fotograferad och publicerad på nätet? Ja, inte jag i alla fall. Än finns det vad jag vet inga lagförslag från EU om katters godkännande före fotografering eller publicering.

12 kommentarer på “Veckans paus-katt

 1. Ja pausfågeln minns jag också! Pauskatten passar bättre här tycker jag :)
  Det var en diger mängd utkast! Imponerande må jag säga. Själv har jag ett par stycken och de lär väl aldrig bli annat än utkast :)

   1. Ha ha… ja så är det ju även om det råder lite bloggtorka här just nu. Vintern är inte min tid riktigt så det händer inte så mycket i livet = inget att skriva om :)

   2. Egentligen finns det tusentals detaljer, tusentals sekunder, tusentals tankar, tusentals ämnen att skriva om. Svårigheten är att hitta sin egen linje och vinkel genom alla dessa möjligheter av ord och meningar. I alla fall är det svårigheten för mig.

   3. Jo det är sant, kanske det mer är energin som brister för min del. Låg energi innebär låg kreativitet :)

   4. Fast det finns hopp om sol och ljusare tider här också, tid att tanka ny energi är på gång :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s