bildredigering · instagram · resor · twitter

Tre palmer och två kor i Viñales, Kuba


Viñales är en ort på Kuba som ligger i provinsen Pinar del Río, i den västra delen av landet, 150 km väster om huvudstaden Havanna. Viñales ligger 148 meter över havet och antalet invånare drygt 27 000.

Många som reser till Viñales gör det för att rida och/eller för att besöka tobaksodlingar. Jag hade inför vår resa tänkt att vi skulle vandra. Och det gjorde vi också. Bilden ovan är ifrån en av dessa vandringar.

Den är egentligen fotograferad i ett ögonblick av gråväder så jag har jobbat en del med färgerna för att få den mer levande. Använt både Instagram och Twitters fotoredigerare för ändamålet.

4 kommentarer på “Tre palmer och två kor i Viñales, Kuba

  1. Lite synd att man inte kan klicka och få bilden större, hade velat se korna lite närmare. Lantlig idyll med betande kor och vackert med de tre palmstammarna bredvid varandra, oftast ser man dem en och en, tycker jag.

    1. Bilden har tyvärr inte så mycket bättre upplösning än så i sin redigerade version, men annars vet jag inte varför mitt tema inte längre gör bilderna klick-bara. Har inte orkat forska i det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s