blogg · djur · resor

En katt som blev över


Den här katten blev över. Eller i vart fall den här bilden av katten, som jag gjorde i ordning inför det inlägg om restauranger på Folegandros som jag publicerade igår.

Jag hade nog tänkt att jag skulle skrivit några rader i det där inlägget om att det finns katter runt restaurangerna på Folegandros. Så som det ju finns lite överallt i Grekland. Jag gillar det där med de grekiska katterna. Men jag har förståelse för om inte alla gillar dem.

Men så tyckte jag nog ändå att det här inte riktigt hörde ihop med resten av det där inlägget. Så då fick katten ha sitt eget inlägg istället. Det här. Lägg märke till att just den här katten har katthalsband. Det är det inte så många katter som har på öarna där, i Kykladerna.

6 kommentarer på “En katt som blev över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s